torstai 21. toukokuuta 2015

1200 mikrogrammaa


Perjantai 22.5.2015 on päivämääristä tärkein ja merkityksekkäin tässä sateisessa toukokuussa.
Mitäkö silloin tapahtuu? Antakaas kun selvennän.

Pääsen huomenna, siis jo HUOMENNA matkustamaan Tampereelle rakkahimman ystäväni helmoihin ja mikä parasta, reivaamaan kutkuttavan huikean konemusiikin tahtiin!

11150652_836298293119770_4625329033114709782_n
1200 micrograms ja GMS!!!!!

Holy fuckken. Kun näin tämän esiintyjän nimen vilahtavan facebookin päivitysvirrassa, pomppasin miltei välittömästi seisaalteen, ruutua vimmatusti osoitellen ja hihkuen. Onhan tämä kertakaikkiaan aivan huikeaa tanssittavaa teknoa.Rock into the future

Olen koettanut pähkäillä päällepantavuuksia tässä videoeditoimisen ja ranskalaisten perunoiden napsimisen lomassa. Onhan nuita vaatteita, mutta mikä soveltuisi juuri tähän olotilaan. Kas siinäpä vasta pulma.
Ehkäpä rympsäytän perinteisesti koko vaatehuoneellisen nurin niskoin, sukellan naama edellä vaatekasaan ja kahmaisen kassiin ne kimonot jotka sattuvat tarttumaan ensimmäisenä näppiin. Pääsisi vähemmällä päänvaivalla!


sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kolmetoista sisustustyynyä

IMG_3739
IMG_3740

Saan taas laittaa rastin ruutuun yhteen laatikkoon puuttuvien sisustusesineiden listalle. Talon edellinen omistaja oli vetänyt sähköt seinään yhdelle kytkimelliselle valaisimelle, ja sekös tuotti melkoisesti päänvaivaa. Kaikki kytkimelliset seinävalaisimet tuppaavat olemaan yleensä joko a) ulkokäyttöön tarkoitettuja taikka b) helkkarin rumia loisteputkivalaisimia. Juuri niitä lampetteja joita tapaa useimmiten jossain 90-luvulla rakennetuissa kylppäreissä peilikaapin yläpuolella. Etsin tätä sopivaa seinävalaisinta puolisen vuotta, ja kuin sattuman kaupalla se tupsahti nokan eteen kun surffasin tylsyyksissäni aivan toisenlaisia valaisimia ebaysta. Tämä painava, pikkuinen lasivalaisin oli tarpeisiimme juuri sellainen mitä etsittiinkin. Makkarin kattovalaisin on värisävyltään kylmä ja todella valaiseva, ja pöytävalaisimet sellaisia etteivät ne kovinkaan paljoa valaise. Seinävalaisimen ja pöytävalaisimen yhdistelmä on upea ja lämminsävyinen, juuri täydellinen yöllisiin lukutuokioihin peittoburritoon kääriytyneenä!

IMG_3718
Olen juuri nyt täysin rakastunut siihen, kuinka upeasti valo tanssii seinillä iltojen pimentyessä. Lämmin valaistus ja muhkeat untuvapeitot suorastaan huutavat sukeltamaan luokseen! Jo pelkkää ylempää kuvaa katsellessa näen itseni ponkaisemassa petiin äksänä, korkealta ja kovaa. BANZAIIII!

soffa
IMG_3736

IMG_3738

Sisustustyynyjen suhtaan saatoin pistää ehkä vähän ranttaliksi. Vähempikin kai riittäisi, mutta nämä upeat kuosit ja tekstuurit ovat pistäneet miun pään pyörälle ja haluan hamstrata valkean soffan kaveriksi yhä enemmän ja enemmän erikokoisia ja näköisiä tyynyjä. Ehkä se sallittakoon vielä tässä vaiheessa, kun sohvaa näkyy tyynyvuoren alta tilkkanen..

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Asunnon esittely videolla


Otsikko ei selittelyitä rinnalleen kaipaa.
Tässäpä tämä remontoimamme talo videoituna! :) 

home-55