tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kosminen berberi

Ei hanurikuvia täällä, eikä edes twerkkaustakaan.
Harhaanjohtavia nuo tajunnanvirtana näpytellyt ajatushöynähdyksinä tulleet otsikot.

Juukelis puukelis. Kesän kosmisin Kosmos-festival kurkkii jo nurkan takana. Enää muutama hassu päivä venttailua, ja vuoden 2015 psykedeelisin festari käynnistää moottorinsa ja kurvaa käyntiin monen artistin voimin.Tyranoid VS Strongstream - You need another drink
JYTISÖÖ

Selailen tässä näpyttelyn lomassa edellisvuoden festarikuvia. Suorastaan skrollaan. Ees taas. Ympäri ämpäri. Ajatus kosmoksen jälleenkohtaamisesta kutkuttelee mahanpohjassa. Jospa tänä kesänä kerkeäisi näkemään useampia esiintyjiä kuin vuoden -14 bakkanaaleissa. Viimevuotisissa kekkereissä kävi niin, että simahdin varhaismummona jo ennen kuin parhaat nimet nousivat edes lavalle. Hiivatti soikoon! Mikäli tänäkin vuonna missaan Tyranoid vs. Strongstreamin keikan, niin annan kyllä itelleni raippaa siitä hyvästä. Oikeesti.


Mikäli mietitte miltä vuoden 2014 Kosmokset näyttivätkään, niin kohdasta 2:35 alkaen näette vähän sniik piikkiä itse alueelta.

..Ja mikälli Kosmos-festival ei ole nimenä ennestään tuttu huttu, niin tässäpä pieni infopaketti siitä mitä on luvassa. Suoraan festareiden omilta nettisivuilta kopsattuna:

"A festival itself is a special moment. We arrive to the Kosmic Space with expectations of awe, exhilaration and unity. New friends, new ideas and new experiences. We want to party and rise to another level of existence. Hardly even noticing it, all of us bring the fuel that powers the Kosmic Engine. After the weekend, we pack our gear with smiles on our faces and happysadness in our hearts.Finnish summer may be short, but it’s packed with great energy and extraordinary possibilities."
Näin pähkinänkuoreen sullottuna sanoisin siis, että nämä tantsut ovat metsässä järjestettävät, psykedeeliseen-ja vähän muuhunkin konemusiikkiin keskittyneet astetta isommat reivit. Ja nämähän korpikokoontumiset siis jatkuvat yön läpeensä, eivätkä kestit lopu kesken. 48 tuntia armotonta tamppaamista! Tai ylipäätään niin kauan kuin kunto vain kestää. FB_IMG_1434534251951


Sää näyttää vähän uhkaavasti siltä, että kesähepenet saa jättää taas kerran kaappiin makkoomaan. Kumpparit kinttuun ja villanuttu niskaan. Eipä tule sentään yllätyksenä tuo iki-ihana Suomen kesä.

1465161_605053229596602_557876137765956019_n
Miau, juuri niin.

5 kommenttia :

 1. Jeejeeejee, nähdään siellä! Aion ehkä uskaltautua koputtamaan olkapäälle :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikeeta! :) Toivottavasti törmätään!

   Poista
 2. kuulostaa kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Kosmos on kyllä nimensä veroinen. ^_^

   Poista
 3. Tuo Kosmos vaikuttaa kyl mielenkiintoselta :-) Vois jopa joskus mennä! Ja video oli ihan paras, tuo sun murre on vaan niin kivan kuulosta että huhhuh! :D

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.