torstai 16. huhtikuuta 2015

No death can tear us apart

"I stay by her side
but death has a claim
and a right to my bride
I shut the doors
pull the curtains and hide
I heard something moving
somewhere outside"Tässäpä vasta mainio uusi biisilöytö, joka köpötteli luokseni valkealla ratsullaan kun sukkuloin Spotifyssä Yonan kaltaisia artisteja etsiskelemässä. Toi-mii!

IMG_2976

blogi3

blogi1blogi2
Liivi: Lip Service
Vyö: Kirpparilta
Hame: Ebay
Kengät: Ash titan


Jostain se on tämäkin kirjoitus aloitettava, ja uskomatonta kyllä aloitan niinkin arkisella asialla kuin varaston siivoamisella. Tuo jokakeväinen paholainen, koko asunnon kattava kevätsiivous kummittelee takaraivossani tekemättömien asioiden listana joka ei tule ihan hetkeen loppumaan. Yhden vuoden aikana kokonaista kaksi varastoa on täyttynyt aivan piripintaan, vaikka olevinaan mitään ylimääräistä ei olekaan tullut ostetta. Pihihkön luonteeni vuoksi olen kuitenkin melkoinen hamsteri, sillä jemmaan hyllyille mitä kummallisimpia romppeita odottamaan sitä "jotain päivää", kun nitä olevinaan tarvitsisi. Katsotaas. Hyllyiltä löytyy muunmuassa hiekkapaperipaloja joissa sopivaa hankauspintaa on jäljellä 1x1cm kokoinen kaistale. Tyhjiä pahvilaatikoita 11kpl, jos niitä joskus vaikka tarvitsisi, Lapsuudenaikaisia lautapelejä 5kpl, 2x väärän kokoisia petauspatjoja edellisen edellisestä asunnosta, tässä omakotitalossa asuneen edellisen omistajan hylkäämä jouluinen ovikoriste, rikkonainen vaaterekki josta puuttuu pyörät alta ja kokonainen putkikassillinen VIERAILTA jäänyttä vaatetta. Käykää jooko hakemassa nuo tavarat joskus pois mikäli tätä luette.  Niin että sellainen varasto, joka sisältää seitsemän kirjainta ja suoraan sanottuna puolikkaan huoneellisen verran ehtaa ja aitoa shaissea.

Uskomaton asia tässä varastonsiivouksessa on eritoten se, miten monesti kävelee itse siihen ajatuspommiin, jonka mukaan tuo siivous olisi olevinaan jotenkin helppo homma ja nopeasti ohitse. Tosiasiahan on, että räjähtäneen varaston organisoimiseen ja etenkin siihen luopumisen ajatustyöhön hupsahtaa vähintään sen yhden päivän verran aikaa. Tilannetta vain pahentaa se, jos laittaa siivousrupeaman taustalle soimaan jotain nostalgiahuuruja hönkiviä ikivihreitä säveliä. Ai että. Yritäppä siinä tippa linssissä luopua jostain vuonna -98 saadusta jäätelöauton mainoslippalakista, kun onnelliset ja herkät muistot tulvahtavat mieleen väistämättä. Onhan se miltei sama asia heittää moinen kallisarvoinen lippalakki kaatopaikalle, kuin että heittäisi koko lapsuutensa menemään. Yhyy, olihan silloin elämä paljon parempaa kun Spaissaritkin olivat vielä täysissä voimissaan ja Wannabe maailman paras biisi ikinä. Niin ja viivaa fo eevöö.

Siivosin tämänkin varaston viimeksi noin puoli vuotta sitten, mutta joku tasmanian tuholainen siellä on varmaan pyörähtänyt, kun on saanut sotkettua hyllyt noin totaalisesti mullinmallin. Välillä tekisi mieli lyödä päätä seinään jo pelkästään sen vuoksi, että eihän sitä nyt v*ttu vieköön voi aina luistaa aidan alta ja vain huitaista niitä rojuja sinne jonnekin hyllylle kuin se olisi vain "ihan sama" mihin ne laittaa. Se Kolirinteen korkuinen, satunnaisesta myöhnästä moutoutunut vuori kävelee joskus kuitenkin vastaan ja joskus se on vain pakko järjestellä, tahtoipa tai ei. Tässä tapauksessa pakotuksen aiheutti nurkkaan sysättyjen patjojen rykelmä, joka horjahti päin näköä kuin kymmenen jekkushottia yhteen hengenvetoon naukkaissut pubiruusu. Kyllä siinä on ihmisellä voimaton olo, kun koettaa pingertää tietään ulos neljän varapatjan ja pakastimen muodostamasta sämpylästä.


20150416_130419

Käsittämätöntä miten yksi pieni huone voi ajautua tähän jamaan.
Nyt voitte kuvittaa mielessänne miut tuonne väliin klassisten huitoutuvien animekäsien ja valtavan help-puhekuplan kera. Täällä on nyt ihminen välissä.7 kommenttia :

 1. Hirmu nätti oot! :)
  Tuli muuten täs mielee et ootko ikiin tehny postausta tai videoo siun työstä?
  Minuu hirveesti on kiinnostanu mitä teet (ei mitenkää stalkkaus mielessä missään nimessä! :D ) vaan kun oon seuraillu siun blogii ja videoit pitkään nii ois kiva tietää siun työstä :) Leipurina?ko oot ilmeisest mut miten menee vuorot esim. ja mitä siel tehää :) Raisuu kevään jatkoo teil ja rapsutukset Mäymäylle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasaissa en ole tainnut töistäni puhua kuinkaan muuten, kuin vlogeissa kevyesti sivuten. En jotenkin osannut edes ajatella, että jotakuta kiinnostaisi kuulla niinkin arkisista asioista kuin töistä. Pitääpä pistää tuo kirjoitus mietintämyssyyn! :)

   Poista
 2. Pakko kommentoida et ihan huippua lukee sun postauksia nykyään. Postaustahti on tihentynyt, eli ilmeisesti bloggaukseen on löytynyt uutta innostusta? Ainakin sisällöstä välittyy nykyään jotenkin lämpimämpi kuva, en oikein osaa sen tarkemmin selittää. Joka tapauksessa aina on hymy noussu korviin kun viime aikoina on huomannu et TAAS se on postannu jotaki :D

  T. Erittäin tyytyväinen lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ilo kuulla että kirjoituksiani jaksaa vielä lukea! Kai se tämä lisääntynyt valon määrä ja lähestyvä kesä lyö lisää vettä myllyyn ja pistää talven aikana kangistuneet näppäimistöt sauhuamaan. :)

   Poista
 3. Tääl oottais kans varaston ja makkarin tyhjennys, tuntuu kyl aika loputtomalta projektilta vaikka sen tekeeki hitto joka vuosi.. Rakastan tätä asuu mikä sulla on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä onkin, että varastoista kertyy ihan jokaisena vuotena samanlainen saakelinmoinen savotta! :D Jotenkin luulisi että kerralta viisastuisi ja älyäisi siivota sitä vähän säännöllisemmin, mutta eipä ei.. Kaaos on vastalla olipahan kevät minä vuonna tahansa.

   Poista
 4. Kevätsiivous on kyllä paholaisen keksintö -.- Mietin jos tänä vuonna vaikka pääsis luistamaan siitä...siivoais ehkä sitten syksyllä..:D

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.