sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Yöpöydän valaisimet

 IMG_2311
IMG_2318
IMG_2314
makkari1
IMG_2323
No niin.
Täällä monelta eri kantilta maiskuttelemani makkarin pöytävalaisimen  dilemma on nyt ratkaistu, ja koko makuuhuoneen muutos on tältäerää saatettu päätökseensä. Hurraa!  Pientä viilaamista aina löytyy, ja pohdiskelen tässä kuvia katsellessa sitä, tarvitsisiko lattia päälleen vielä jonkinlaista pörrömattoa vaiko ei. Toisaalta taas vinyylilankku on kaunis sellaisenaankin. Enivei, asiasta enempää hyppäämättä toteampa vain, että Askosta ostetut Classic-valaisimet tuntuivat budjettiini parhaiten sopivilta -ja helpoimmin saatavilta ratkaisuilta. Siksipä päädyin niihin.

Valaisimet ovat sisustuselementteinä omia henkilökohtaisia suosikkejani, ja siitä syystä halusin panostaa myös makuuhuoneen valaisimien näyttävyyteen. Go big or go home, niinhän sitä ruukataan sanoa. Sisustajan kriittinen silimäni tahtoi sanoa ja suorastaan HUUTAA, että nuo Kartellin valmistamat Jollyt kaipaavat rinnalleen jotain massiivisempaa ja korkeampaa valaisinta. En tainnut osua aatoksissani hatelikkoon. Aiempi pöydällä majaillut Block-valaisin oli sellainen kameleontti, että mokoma design-helmi suorastaan hukkui tälle pöydälle. On se vähän sillisalaattia kerrassaan survoa nyt läpinäkyvää valaisinta läpinäkyvälle pöydälle.
Makuuhuone on tosiaan kokenut melkoisen muodonmuutoksen tässä muutaman kuluneen vuoden aikana. Käytännössä kaikki tekstiilit ovat vaihtuneet, seinät maalattu uuteen uskoon, lattiat valittu mieleisiksi. Hassua ajatella tuota kaikkea revohkaa, kun tuota ensimmäiseksi ladattua makkarikuvaa katsoessa vaikuttaa siltä kuin tila olisi ollut aina sellainen kuin se nyt kuvassa näyttää olevansa. Ehei suinkaan. On ehkä ihan hyvä muistutella aina välillä itselleenkin, etteivät kaikki sisustuselementit ole vain köpöttäneet omin jaloin paikoilleen.


IMG_8869
Tässä kuva, joka on räppäisty 20.4.2014.
Tähän mennessä oltiiin siis jo asennettu uudet lattiat ja maalattu seinät violetinpunaiseen sävyyn.


Mitä mieltä olette valaisinvalinnastani makkariin? Yay or nay?17 kommenttia :

 1. Mielettömän hieno sisustus! Eli todellakin peukut näille :)
  Ottaisin tällaisen makkarin itelleni anytime, ihan käsittämättömän kaunis huone!

  VastaaPoista
 2. Ihanat valaisimet! Kolmannen kuvan heijastus kyllä antoi illuusion palavasta verhosta :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo tuo valo kajastaa kyllä verhoihin vähän siihen sävyyn, kuin olisi leimahtamassa. Ei sentään onneksi!

   Poista
 3. Toimii, hienot on valaisimet! Ja tuo sängynpääty on jottain aivan superhienoa. Ehkä ite vaan ottaisin tuon peilin tosta pois, että tuo kuviotapetti pääsis paremmin oikeuksiinsa jos sitä ei muilla seinillä ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miusta tuntuu että huone kaipasi jotain tuon sängynpäädyn yläpuolelle. Pitkäänhän tuota tapettia katseltiin ilman peiliä, mutta melko matalahkon ja pienen sängyn koon vuoksi päädyttiin sisustamaan seinää vielä ylimääräisellä peilillä. Vaikka kuvista voisi muuta kuvitella, ei tuo meidän punkka ole kuin 140cm leveä, eli aika pieni!

   Poista
 4. Ihan hirveen hienot ! Onnee nyt uusien valaisimien omistamisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Onhan ne kyllä kiva lisä makkariin.

   Poista
 5. No nyt on lamput just eikä melkeen.

  Lattia näyttää kauniilta ihan paljaaltaan ja teillä on jo makkarissa yhtä ja toista katseltavaa, joten tyhjempi kohta ei näytä pahalta lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä oikeassa. Eikä ihan jokaista lattiapintaa nyt välttämättä sillä ryijyllä tarvitsekaan sisustaa, vaikka onhan se pörrömatto jalkojen alla kivan tuntuinen.

   Poista
 6. Sulta on varmaan kysytty tätä jo miljoona kertaa, mutta mistä tuo ihana sängynpääty on vai onko se askarreltu itse? Me wants!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä hirveästi voi tässä asiassa auttaa, kun tilasin tämän päädyn ulkomailta sellaiselta myyjältä joka ei enää samaa tuotetta edes myy. :L Ootko sie katsonut kotimaiset huonekaluliikkeet jo läpi?

   Poista
 7. Mistä löytyis kivoja tauluja seinälle? Tyyliltään sellaisia mikä on tuossa sängyn vieressä oikealla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sängyn viereinen korppitaulu on oikeasti vain kehystetty juliste. Tokmannilta kehykset, art printti Godmachinelta. :)

   Poista
 8. Mie rakastan tuota siun tyyliä se on vain niin ihastuttava en ole vielä kovin vanha mutta tyylisi on fantastinen <3

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.