maanantai 9. tammikuuta 2012

Täydellisen muovirätin metsästysVaikka otsikko kuulostaakin siltä kuin etsisin hyllyihini uutta Wettex-lurttanaa, on kyse pvc-topista. Tuntuu että täydellisen vaatekappaleenkin metsästys on samanlaista arpapeliä kuin elämänkumppanin etsintä. Vähänkin vääränlainen ostos taikka eukko, niin sitten harmittaa ja pitkään. Onneksi vaatekappaleet eivät osaa marmattaa naama retiisin värisenä, luojalle kiitos. Ensinnäkin, täytellistä ostoslöydöstä tehdessä on kiinnitettävä huomiota moneen eri seikkaan. Materiaaliin, istuvuuteen, merkkiin (no siis tottakai!), kestävyyteen ja kaikkien näiden yhteistoimivuuteen. Summa summarum, yleisimmin ultimaattisen täydelliset ostoehdokkaat maksavat yleensä niin paljon, että kokeneinkin shoppaaja jää tuijottamaan näyttöpäätettä leipäläpi avoimena. Eikä ebayn huutokaupoissakaan se kiväärillä sohiminen auta vastahuutajien pelottelussa, vaikka toisin voisi kuvitella. Onneksi Lip Serviceltä löytyi tarpeisiini täydellinen ehdokas, Hardcore Cami Racer- toppi. Tässä jos jossakin yhdistyy kaikki se, mitä muovisissa vaatteissa rakastan.
Varsinkin Lip Servicen vaatekappaleiden kohdalla olen melkoisen myöhäisherännyt, olipahan vaatelöppänä mikä tahansa. Tällä hetkellä suhteellisen tuoreesta Holiday lines- mallistosta en löytänyt ainuttakaan pakahduttavan kaunista vaatekappaletta, enkä kyllä aiemmistakaan mallistoista. Jo monen vuoden ajan juuri uunituoreet vaatetaideteokset ovat vaikuttaneet ensisilmäykseltä sellaisilta ettei yhtään hynttyytä haluaisi omaan kaappiinsa toteuttaa, MUTTA. Sitten kuluu vuosi tai pari, yleisimmin pari, ja sitten silmät tuntuvat rävähtävän apposen auki kertarykäyksellä. Juuri niinä hetkinä kun vanhat Lipparin rätit myydään loppuun kaikissa liikkeissä ulkomaita myöten (ja jopa Lip Servicen päämaja myy ei-oota sähköpostiviesteissään), himoni heräävät yhtä jos toista luomusta kohtaan. Puolisen vuotta tämänkin ostoksen etsimiseen meni, mutta kylläpä odottelu kannatti perkule vie. Oli aivan hilkulla ettenkö olisi tilannut toppia suoraan Andersartigin sivuilta hei-hei-lompakko-hinnalla. 80 euroa muovipalasesta on kaikkea muuta kuin edullista.

Top: Lip service, Hardcore cami racer
Skirt: Lip service, Furminator
Gloves: Lip service, Vinyl zip up
Necklace: Alchemy Gothic Matins cross


Kävin ihastelemassa tätä Lip Servicen Cami Racer- toppia Helsingin puljuissa Tuska-festivaalien aikaan, ja meinasinkin sen jo kiikuttaa iloisena liikkeestä ulos. Myyjän vittumainen "No ei toi kyl sulle siis niinku mahu hei" - asenne alkoi vain pännimään niin kovasti, että jätin kaupat tekemättä ihan vain periaatteen vuoksi. Ylimielinen asenne asiakkaita kohtaan on jotain, joka pistää kaikki kehon nesteet kiehumaan ja otsan verisuonet pullistumaan. Jos kyse on muutenkin underground-henkisestä kaupasta, niin tuskin liikevaihto ainakaan lisääntyy vittupää-asenteella ja naljailulla. Hohhoijaa. Jos ja kun rahavirtansa suunnan saa valita, annan pennosten virrata ihan ilomielin sellaisiin ulkomaisiin nettiputiikkeihin joiden palvelu ja toiminta miljoonien roposieni arvoista. Useimmiten netistä tilatut vaatteet kun sattuvat natsaamaan täydelisesti sekä hinnan että laadun suhteen. :)Pahoittelen että kommentteihin vastaaminen on ollut hieman nihkeähköä.
Keittiömme puuhapaja on ollut äherrystä täynnä viimeiset pari päivää (aamusta iltaan), ja vihdoin voin julistaa uuden DIY-projektini valmiiksi. Voin vain todeta, että kahvipavuista on muuhunkin kuin kaffekupposen täytteeksi. ;) Silloin kun saa jonkin pitkäaikaisen projektin valmiiksi, kohenee mielialakin usealla harppauksella. Feels good man!

24 kommenttia :

 1. Upea toppi, ihan sun näkönen! :)

  VastaaPoista
 2. Perus Morticia -_- Ihana tuo toppi kyllä, sinisenä kuolaan kans ^^

  VastaaPoista
 3. Tuo on ihana toppi, itse olen myöskin sitä sinisenä metsästänyt, mutta vielä ei ole mistään lohjennut lompakon lupaamalla hinnalla...xP

  VastaaPoista
 4. Pakko kysyä kyllä et mistä oot hommannut noin ihanat rastat vai oletko tehnyt itse? :)

  VastaaPoista
 5. Toppi on kyllä kaunis, sitä ei voi kieltää. Ja istuu sulle kuin nenä päähän. Eniten kuitenkin omaa silmää jäi miellyttämään tuo hame, kelpaisi omaankin kaappiin :)

  VastaaPoista
 6. Uu, aika kiva!

  Ei muuten näytä edes kauhian vaikealta väkertää ittekkää, jos halluis ^^

  VastaaPoista
 7. Ai säkin oot saanu Morticiassa tollasta palvelua.. : DD

  Ihana toppi :)

  VastaaPoista
 8. Ääääh mua itteäni ärsyttää niin perkeleesti kun omistan hieman keskivertoa suuremman rintavarustuksen :( En koskaan uskalla huutaa huuto.netistä lipparin vaatteita,kun en mää perkele tiiä meneekö mun lörpöt sinne,ja oon muutenkin kuullut paljon puheita että ne ovat todella suht pienehköjä rintojen kohdalta >:,(

  Ja joo,ite sain Morticiassa mukavaa palvelua,mutta jokseenkin kokematonta? :D Olin ostamassa overbust korsettia (ensimmäistä korsettia ever),ja lopulta tajusin myöhemmin,että se ei istunut ollenkaan hyvin lantion ja vatsan seuduilta... :''D Eli kyllä mun mielestä myyjän olisi siinä vaiheessa pitänyt huomata myyntitilanteessa,että korsetti päällä mulla oli melkein nyrkin kokoinen onkalo siellä vatsan seudulla :DD

  VastaaPoista
 9. Miultakin löytyy kyseinen toppi. Morticiasta ostin. Hassua miten kaikki tuntuvat saavan siellä huonoa palvelua. Miulle ollaan aina tosi ystävällisiä, omistajat antavat melkein aina alennusta ja juttelevat. Melkein aina tullaan myös ehdottamaan mistä voisin pitää. Ihmetyttää kyllä sitten miten muilla tuollaisia kokemuksia.. :/

  VastaaPoista
 10. Samoilla linjoilla oon Demonitan kanssa. Aina oon saanu tosi hyvää palvelua Morticiassa ja ne myyjät on ylipäätään ollu tosi mukavia, että todellakin ihmettelen miten noin isolla osalla on noin negatiivisiä kokemuksia Morticiasta :o Kai siellä on sitten ollu myyjällä huono päivä tai jotain :/
  Mutta iha mielettömän nätti toppi on! (: Ja nättinä oot muutenkin taas :)Voi kun itelläkin ois joskus vielä pokkaa pistää jotain pvc-vaatteita päälle. Se kun on niin helvetin kaunis materiaali (:

  VastaaPoista
 11. Piti tuota Mortician asiakaspalvelua kommentoida myös, mutta unohdin eilen tehdä sen kun ihastelin sinua. Mutta siis kauheeta! En itse ole koskaan saanut moista kommenttia vaan täysin päin vastaista. Toisaalta itseäni ahdistaa Mortician "tyrkyttäminen". Otat vaatteen käteesi, ihastelet sitä ja aiot kokeilla sitä, niin eikös ne tule ja pakota sinut sovittamaan 100 muuta vaatetta. Välillä kyllä ahdistaa mennä sinne kaupoille, kun tiedän, että ne hyökkäävät kimppuun ja siksi käynkin siellä vain silloin jos en ole pitkiin aikoihin käväissyt.

  VastaaPoista
 12. Itse omistan samaisen topin sinisenä kumiversiona, sekä violettina ja mustana kangasversiona, malli on nimittäin aivan täydellinen! Kaikki kolme toppia kuuluvat ehdottomiin vaatekaappini suosikkeihin. <3
  Mortician henkilökunta on muuten ihan mukavaa ja ammattitaitoista, mutta ikävä kyllä tämä omistaja-pariskunta on kaikkien (tai vähintään suurimman osan) asiakkaiden ikävien kokemuksien takana. Kuullut jo sen sorttista huhua kyseisestä liikkeestä, että ylipäätään ihmetyttää miten Morticia on vielä(kin) pystyssä.

  VastaaPoista
 13. Saara: On kyllä luonnossakin vähintään yhtä nätti kuin kuvissakin. Nappiostos! ;) ..ja tuli vielä toinenkin pvc-toppi hamstrattua samaan syssyyn, kun innostuin törsäämään :D

  Mikla: Yhtyminen on aina hyvästä! :D (kröhm)

  Papercuts: Ihmetyttää lähinnä myyjiltä tuollainen käytös. Jos jo muutenkin liiketoiminta on melkoisen suppeaa, miksi hankkia itselleen paskaa mainetta vielä kaiken hyvän lisäksi? :S Luulisi, että kaikki asiakkaat ja asiakasehdokkaat ovat painoarvoltaan kultaa, varsinkin kun pienissä piireissä sana leviää mustan ruton lailla.. Noh, ehken kaikkea ei voikaan ymmärtää.
  Ps. miten miusta tuntuu että sinisenä tätä HC-racer-toppia löytyy jokaisen kulman takaa?! Ebaysta, ulkomailta, jopa huuto.netistä väliajoin ö_Ö Mustaa sai odottaa ja koluta kissojen ja koirien kanssa, kun tuntui olean haluttua kamaa.

  Misantrella: Ulkomailtahan tuota sinistä löytää aina välillä ihan huokeallakin hinnalla! :) Mie olen törmännyt siniväriseen kaunokaiseen ebayssa useaan otteeseen, ja ihan inhimillisellä hinnalla (vrt. juuri tuo andersartigin 70e + postikulut- hinta.. HUH!) Kannattaa katsella säännöllisesti niin tärppää! ^^

  Satanica: Pahoittelut kun vastaamisessa on kestänyt! :c Koetan näpyttää tässä samalla replyt siun molempiin kommentteihin.
  Rastoista voin sanoa sen verran, että ne ovat tosiaan ihan alusta alkaen itse tehdyt. :) Kuminauhaan kiinnitetyt hiuslisäkkeet, joihin lötyy todella kämäiset ohjeet täältä: http://brain-chain.blogspot.com/2011/03/diy-hiuslisakkeet-rastat.html .. Koetko, että esimerkiksi sie hyötyisit sellaisista "Vaihe vaiheelta" - tyylisistä rasta-ohjeista? :) Oon väsäämässä taas uudet niput, kunhan kärsivällisyyttä on kasaantunut edellisten DIY-räpellysten jälkeen taas sopiva mäjäys. Aina kun on pakko olla jonkinmoinen projekti meneillään, että pysyy mieli virkeänä. ;)
  Niin ja sen verran vielä tästä HKI-seudun paikallisesta goottiputiikista, että siellä tuntuu tuo palvelu jakautuvan jonkin oudon pärstäkertoimen mukaan. Nuorempana (14vee pikkugoottina) sain juurikin kuvailemaasi "sata rytkyä syliin sovituskoppiin ja JOO TOI ON NIIIIN IHANA SUN PÄÄLLÄS" - tyylistä palvelua, ja taas nykyään palvelu on vaihtunut lähinnä päälaelleen. Luulisi että on aivan se ja sama, painaako asiakas tonnin vaiko sata kiloa, sillä rahahan se merkkaa eniten.

  Lumira: Lip Servicen furminator-hameen hankintaa voin kyllä ehdottomasti suositella, jos jossakin satut sen bongaamaan! On nimittäin nykyään melkoisen kiven alla, paitsi jos sattuu löytämään jostain mäihällä hajakokoja. (tai on valmis pulittamaan päälle 100 euroa hameesta.) Furminator-hameen pvc on hyvälaatuista, ja etenkin hameeseen kuuluvat pörrösäärystimet ihanan muhkeat!

  rosaparks: Voe, ihastelen kaikkia sellaisia jotka jaksavat värkätä vaatteensa itse. :) Tämän mallinen toppi olisi varmasti aivan hiivatun hieno esimerkiksi pinkissä tai hopeassa pvc:ssä! @_@

  Anne: Joo! :c Lähinnä tuollainen paino/kokohuomauttelu tuntui ihan helvetin loukkaavalta, sanoipa sen ohimennen ajattelematta tai ihan ajatuksen kanssa. Ärrin murrin!

  VastaaPoista
 14. Little Scythe: Totta turiset tuon pienen rintakokoluokituksen suhteen. Tässä topissa ei boobseille kyllä älytöntä lohkoa ole suotu, huomioiden jotta istuu miun miniminitisseille melkeimpä täytdellisesti. (ja tämä on kuitenkin M-koon toppi.) Jos pvc-toppia oot hankkimassa ihan vakavissaan, niin ainakin mallin puolesta voisin suositella Laced sides - mallin paitaa. :) eli tämä: http://www.andersartig.de/WebRoot/Store3/Shops/61380532/4B1B/9780/DC6A/11FE/50E0/C0A8/28BC/1D59/38-578_lacedvinyltop_gross.jpg .. Omistan itse tuon koossa M-ja on rintamuksesta TODELLA väljä muihin saman merkin toppimalleihin verrattuna. M-koko on ihan varmasti sopiva rintamuksen kohdalta ainakin C-koon rinnoille, L-koko varmasti vieläkin isommille.
  Outoa palvelua olet siekin saanut surullisenkuuluisassa puljussa, luulisi korsetteja reippaasti myyvän liikkeen tietävän millainen sopii millekin kroppamallille.

  Demonita: Pärstäkerroin, pärstäkerroin. ;D Kokemukset tuntuvat jakautuvan tosiaan melkoisen 50:50 siinä, kuinka asiakkaita ovat kohdelleet.

  Anonyymi: Eikun vain rohkeasti pvc:t päälle ja leuka pystyyn jos matsku miellyttää silmää! :) Näin kaunista materiaalia kantaa päällään ylpeydellä, ajattelivatpa pervot sedät mitä ajattelivat. :D
  Uskoisin että palvelun laatu on tosiaan kiinni siitä, kuka sattuu milloinkin palvelemaan. Muutamat naikkoset olivat miullekin oikein mukavia ja avuliaita, mutta yleisimmin negatiiviset kokemuset jäävät painamaan päällimäisinä. :/

  Jenni: Totta turiset tuosta ammattitaidosta. Kyllä he asiansa osaavat, ainakin nykypäivänä. Harmi vain, että asiakas muistaa yleensä negatiiviset asiat päällimmäisinä. :/
  Ja tosiaan, Lippari on miun mielestä vetänyt suhteellisen fiksun kortin, kun on valmistanut saman mallista toppia monessa erilaisessa värissä ja kuosissa. Gangsta pranksta taitaa olla se kaikkein suosituin. :) Toivon koko sydämestäni, että lippari älyäisi jonain päivänä valmistaa tämän topin myös räikeän shokkipinkkinä pvc:nä. *haaveilee*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saako kysyä minkä kokoinen tää sun toppis on, ite oon vähän kahden koon vaiheilla...? :'D

   Oma rintamukseni ~88cm, vyötärö 67-68cm (alavyötärö 75cm), eikä mulla oo hajuakaan mikä koko tästä topista pitäis hommata näillä mitoilla. Aina saa arvailla Lipparin kokojen kanssa, kun eri mallit istuu eri tavalla :( HALP.

   Poista
  2. (Mittoja siis pyytäisin, tarkentaen :))

   Poista
 15. Ei haittaa, vaikka kestää vastaamisessa, onhan sulla varmasti muutakin elämää kuin kytätä kommentteja blogissa xD. Mut siis joo, itse oon tehny parisen vuotta rastoja ja edelleenki tuntuu että sössin jotain(koska en saa niistä koskaan sellaisia siistejä, kuten sulla on kuvissa mm.) ois siis ihan kiva saada jonkin sortin DIY vaihe vaiheelta rastoista sun näkökulmasta :) Saattaisin löytää ongelmaani ratkaisun ^_^

  VastaaPoista
 16. Ai niin ja sitäki piti taas kerran kysyä kun katselin noita Cyberloxshopin sivuja(jossta olit jossain postauksessa kertonut tilanneesi tukan itsellesi), niin miten nuo paunat/dollarit saa vaihdettua euroiksi vai miten tuo systeemi toimii tuolla sivulla? Pitäisi "irtoloxia" tilata mutta en löydä mitään suomalaista sivua(paitsi tietysti dreadviolet, mutta sekään ei myy tällä hetkellä loxia):S

  VastaaPoista
 17. Pitääpä siis pistää mieleen tuo vaihe vaiheelta-projekti! Oon oikeestaan ihan vain sen takia jättänyt sen tähän asti tekemättä, kun tiivistän nämä pötkyläni vähän kyseenalaisella tavalla. :D Yleensähän neuvotaan pistämään pyyhettä suoristusraudan ja rastan väliin, mutta paskan marjat en mie oo niin kärsivällinen että jaksaisin ottaa yhtään mitään ylimääräistä raudan ja rastna väliin. :P En kuitenkaan näe mitä funktiota sillä pyyhkeellä loppupeleissä edes on, kun rastat eivät ole tarttuneet tippaakaan kiinni rautaan. (huomioiden että oon tehnyt rastoja jo 4 lisäkkeen verran). Toki sekin varmaan vaikuttaa että tiivistelen ne raudan puolitehoilla, en kärvennä iha kuumimmalla mahdollisella.

  Cyberloxshopin hinnat on tosiaan merkattu brittien puntina, ja ite väännän yleensä erilaiset valuutat euroiksi tämän sivuston avulla: http://www.xe.com/ .. Helppokäyttöinen, ja kaikkien maiden rahayksiköt löytyy. :) Toivottavasti tästä on apua!

  VastaaPoista
 18. Oorrait, selvensi vähän. Mut mitäs tähän kohtaan pitäisi laittaa kun maksuvaihtoehdoiksi tulee vaa Sagepay(credit/debit card) ja Paypal? Kauhea kyselytulva - en ole ennen ulkomailta tilannut :D

  VastaaPoista
 19. hei! oot kertonut aiemmin ja oon saattanu kysyäkkin, mutta en millään muista sitä osoitetta, josta ostat värilliset piilarisi? voitko millään linkata sen? :D

  VastaaPoista
 20. mäkin niin hinkuisin tommosta paitaa, monessa eri värissä. :D Tuntuu vaan et oon lipparin mittataulukoille ihan liian plösö. xD

  VastaaPoista
 21. Anataas:tuttu tuo"kelle helvetin hammastikulle tämä on suunniteltu" tunne

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.