sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kosmista kosmetiikkaa


Suuret kiitokset Completely Incompleten I'm Lackingille haastamisesta! ^^

1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
3. List your top 10 cosmetics.

4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.
1. Stargazerin pinkki luomiväri, sävy nro 6.
Käytetty varmasti pinkeistä luomiväreistäni selkeästi eniten, sillä tällä jauheella saa tuherrettua kulmakarvat kaikista kätevimmin. Tiraus vettä siveltimeen ja luomiväri levittyy oikein nätisti. Luomivärillä tehdyt pinkit kulmakarvat kestävät paikallaan yhtä hyvin kuin kajalilla tehdyt.
2. Glamour doll eyesin luomivärit.
Glamouria pitää olla, ainakin luomivärin muodossa. Valkoinen Cloud coverage- irtoluomiväri on osoittautunut luotettavaksi ja hyväksi kumppaniksi. Valkea toimii täydellisesti monen sävyn kanssa, mustasta pinkkiin!3. Got 2 be - sexy
Tähän mennessä yksi parhaimmista hiuslakoista joihin olen törmännyt. Tuoksuu herkulliselle, ja pitää rajuimmankin rokkitukan pystyssä pitkään!4. Urban Decay - primer potion
En löydä riittävästi ylistyssanoja tätä tuotetta kuvaamaan. Kerrassaan mainio tuote luomien pohjustamiseen! Luomeni ovat erittäin helposti rasvottuvat, ja ennen tämän tuotteen ostamista kaikki luomivärit painuivat luomivakoon tunnin kuluessa, sekä ilman pohjustusta että (Lumenen) pohjustusaineen kanssa.. Vaikka tämän mystisen putelin joutuukin tilaamaan vaivoin ulkomailta asti, niin se todella kannattaa! Oli pakko varastaa tämän tuotteen kohdalle kuva aiemmista blogin päivityksistä, sillä tuosta nykyisestä ulkomuodosta ei juuri selvää saa.. Huomaattekin varmaan jotta miksi.

5. Duon adjhesive - ripsiliima.
Henkilökohtaisesti en ole edes kovin montaa ripsiliimaa ehtinyt testaamaan, enkä koe edes tarvitsevani muita tuotteita tämän löydettyäni. Tekoripset pysyvät päässä (vähän liiankin) hyvin, ei tarvitse repsottamista pelätä kovimmassakaan menossa! Plussaa edullisesta hinnasta, tämä riittoisa tuubi kustantaa vain n. 6e.6.Käsirasvat.
Aivan sama minkä merkkistä, kunhan sitä löytyy ja paljon. Ammattini on voimakkaasti käsiä rasittava, ja täten näihin kouriin uppoaa purkkitolkulla kaikenmoisia salvoja.


7. Max factor- false lash effect mascara
Nimensä mukaisesti tällä ripsivärillä luo nopeasti tekoripsilookin. Ei jää paukuiksi, ja tuuheuttaa kivasti. Omat ripseni ovat luonnostaan suhteellisen pitkät, ja tämän ripsivärin ansiosta vieläkin pidemmät. Yllä pari verrokkikuvaa, jotka näppäsin räpsyttimistäni tylsyyden tappamiseksi. Vasemmalla ilman ripsiväriä, oikealla kahden värisipauksen jälkeen.8. Wellan hiusnaamio.
Loistotuote miun kaltaisille vaalennetuille ja kärsineille hamppulatvoille! Pinkki hiuskuontaloni takkuuntuu äärettömän helposti ja hapsottaa luonnostaan minne sattuu, joten tämä mukavasti siloittava tuote tulee tarpeeseen.
9. Tuskin kukaan mustiin pukeutuva metallihenkinen synkiö pystyy elämään ilman mustaa kynsilakkaa. Mustemmat kynnet, mustempi mieli.

10. Nina Riccin Nina on takuuvarma Insanity- tuoksu. Jos joku asia tuoksuu ihan miulta, niin tämä hajuvesi ainakin. Makeat ja tyttömäiset EDT:t ovat lähinnä makuani.

Haastan tällä kertaa nämä ihanat naiset:
Countess Bathory
Nani
DeathlyDame
ChernoByl XTC
Tinde
Leena
Dahlia
Mistress Mystral
Simba
Julia


9 kommenttia :

 1. Onkohan Dahlian linkissä väärä osoite kenties? :)

  VastaaPoista
 2. Ootpas sie nopea! :) Vaihdoin sen melekeimpä heti julkaisun jälkeen =D

  VastaaPoista
 3. Nam, kiitokset, tässä onkin miettimistä :D

  VastaaPoista
 4. Juuh kiva kiva mutki haastettiin. Väsäilen kans jossain vaiheessa tän :)

  VastaaPoista
 5. Kun kerran tykkäät stargazerin luomiväreistä niin tsekkaa ihmeessä Fyrinnaen tuotevalikoima! Edesmenneellä Aromaleighillä oli kans tosi voimakkaita pinkkejä mutta kun eivät enää ole olemassa :P. Varsinkin Fyrinnaelta must have on pixie epoxy joka saa luomivärit superkirkkaiksi ja pitää ne naamassa jopa yön yli vaikka hankaisit naamaasi tyynyyn. Silti peseytyy ihan tavallisella saippuallakin pois. Primeriä alle, pixie epoxyä, taputtele hieman luomiväriä, häivytä ja rock on.

  Ja tietty kynsille must havet on orlyn rubber base coat, opin lakat sekä seche vite, ehkä viikossa huomattavissa kulumista eikä ebaystä ostettaessa maksa paljo mitään. Ja Lushilta löytyy taas kaikkea hiustenpesuun ja ihonhoitoon, varsinkin Big shampoo on ihana kun on rasittunu tukka.

  VastaaPoista
 6. Oo Danke! <3 :) Pitääpä pistää mietintähattuun, et mitä juttuja sitä itse pistäs tähä! Toi lakka on muute oikeesti aika jees!

  VastaaPoista
 7. Oi, vihdoinkin hyvät vertailukuvat edes jollekin false lash effect -tyyppiselle ripsarille :D Siis tuohan todella toimii! Se meneekin sitten seuraavaksi ostoslistalle...

  VastaaPoista
 8. Löysin tän mun kaverin blogin kautta, vaikkei oo kyllä yhtään "omaa tyyliä" (mikä tää jaottelu muute on..) niin tosi hyvää tekstiä kyllä sulta tulee ja ehdottomasti liityin lukijaks :-)

  VastaaPoista
 9. Nani: Eikun vaan mietintämyssy piähän ja tekemään! ;) odotan innolla siun kosmetiikkavinkkejä!

  Leena: Teehän ihmeessä, siun kauneusvinkit otan mieluusti vastaan :)

  Kuume: Wow, siullapa tuli paaaljon asiaa yhdessä kommentissa! :D Aromaleighistä olenkin itseasiassa jonkin blogin kautta lukenut, mutta on sitten tutustuminen unohtunut jostain syystä.. Kerkisinkin jo tuon pixie epoxyn googlettaa, ja myönnettäköön että mielenkiintoiselta vaikuttaa! Millä tavalla tuo "kimalluttaja" (vai miten sitä nyt nimittäisi) käytännössä toimii? Onko siulla sitä itellä?

  Tuo big shampoo kuulostaa myös ostamisen arvoiselta.. Tietäisipä vaan jotta mistä sitä löytyy Ö_Ö

  DD: Teehän toki! kauneusvinkkejä ei ole koskaan liikaa tarjolla :P

  Henni: Miekin olen pitkään toivonut jonkinlaisia ennen-jälkeen kuvia ripsareista, aina tarjotaan vaan niitä "finished look" - kuvia ympäri nettiä. :)

  Anniina: Hehe, eihän sitä aina saman tyylisiä tarvitsekaan olla, että kirjoituksista kiinnostuisi. :) Miekin luen blogeja laidasta laitaan, tavistpissiksistä goottiblogeihin karkeasti jaoteltuna. Kiitoksia kivasta kommentista! :)

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.