maanantai 11. heinäkuuta 2011

Käytännöllinen kaupunkiasu

Trashy ballerina
★Corset - Artifice clothing
★Shoes - ?? second hand
★tutu & the leg warmers - ebay
★necklace - alchemy gothic

Kun on kuuma, niin on kuuma. Nyt on tullut koettua ehkä koko elämän epätodellisin kokemus: hikoilin kuin sika parin minuutin seisoskelun aikana. Ei ehkä vielä niin isoa syytä huoleen kuitenkaan, syytän moisesta kainalodallas-hetkestä noita tappovälineitä jotka kiikkuvat koivissani. Päälle riuhtaistu shokkipinkki tutuhame ja säärystimet ovat uusimmat ebay-hankintani, moiset hyödykkeet kustansivat vain viitisen euroa. Trashy ballerina- asu on kokonaisuudessaan melkolailla täy-dellinen kaupunkiasu. Käytännöllinen, mukava päällä ja varsinkin sellainen joka ei provosoi! Eikös? Asu piti toteuttaa Black Swan - elokuvasta inspiroituneena jo aikapäiviä sitten, mutta vasta kesäkuuma (ja tekemisen puute) sai vipinää kinttuihin.. Vai pitäisikö sanoa: Balettitossuihin?


21 kommenttia :

 1. Ihana asu ♥

  Mutta valaisepa vähän miltä tuntuu pitää nuita jaloissa? o__o Always wondered...

  VastaaPoista
 2. Rosi: Kiitos! ^^ Karkeasti voisi tuosta tuntumasta sanoa: Oh the pain. Mutta niinhän se Apulantakin laulelee " kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän, jos edes sitäkään".. Eli kaikkeen tottuu. :)

  VastaaPoista
 3. Jäätävät kengät:D Mä en pystyis kävelee tollasil!

  VastaaPoista
 4. Ah, on nuo vaan niin upeat kengat. :D Ja upea asu kokonaisuudessaan, sopii täydellisesti myös urheiluun (sporttinen) tai vaikkapa linnan juhliin (juhlava). <3

  VastaaPoista
 5. (Ehkä) ihanimman värinen asu ikinä :). Noi kengät on kyllä aika jäätävät :D.

  VastaaPoista
 6. Balleriina asut<3 Kerta kaikkiaan niin söpö asu ettei voi olla hymyilemättä ^^ Ei oo kyllä hinnalla pilattuja nuo hame + säärystimet olleet, miekkiin halluun mustan tutun :D

  VastaaPoista
 7. Ihana asu<3 Hame ja säärystimet olivat ihan sika halvat:D Miten sä pystyt kävelemään tai ylipäätäänsä seisomaan noitten kenkien kanssa?Mulla alkais sattuu ihan heti jalat ja jos yrittäisin kävellä niin kaatuisin:))

  VastaaPoista
 8. Huhhuh noita kenkiä, oon joskus kattellu tuommosia netistä silmän pyöreinä ja ajatuksin, että "hyvästi terveet varpaat!" ;D

  Loistava löytö tuo tutu ja säärystimet, ebaysta tekee joskus todellisia löytöjä :)

  VastaaPoista
 9. Jos joskus päätät luopua nuista kengistä niin tänne ;)

  VastaaPoista
 10. Luulin aluksi et noi kengät oli joku vitsi ja roikut oikeesti ilmassa tai jotain XD Haha en edes tiennyt tollasten olemassaolosta =DD Mut hieno asu ja ihanaaaaa pinkkiä ;))

  VastaaPoista
 11. Jäädytin tuijottaen noita kenkiä varmaan 5 minuuttia, et miten tommoset voi oikeesti olla olemassa o_o komijat, on vaikka melekosen erikoiset kapistukset. Haluun videon, missä kävelet noilla! :D

  VastaaPoista
 12. Mä taas jäin tuijottamaan noita sukkiksia. Jotenkin vaan niin täydellistä, että toisessa jalassa mustaa ja pinkkiä, toisessa vaan pinkkiä. Asu ei olisi yhtä täydellinen mitenkään muuten.

  VastaaPoista
 13. Ballet heelsit, yööökkk... ;) Nuo leikkelehaarukkaa etäisesti muistuttavat sänkypopot ovat taas näitä kenkiä mitka eivät säväytä minua sitten niin yhtään. Hauska asukokonaisuus kyllä muuten!

  VastaaPoista
 14. Nita: Veikkaan jotta melko harva nainen pystyy noilla köpöttämään järkevän näköisesti. :P Tosin harjoitteluhan se tekee mestarin ja tunnottomat varpaat.

  Sysihukka: Haha, totta! Soveltuu myös mainiosti ruoanlaitto-asuksi, sillä pvc hylkii likaa + korkkareilla ulottuu ylimmillekin hyllyille! Kätevää! :D

  I'm lacking: Pinkkiä pitää olla! ^^

  chrissie: Thankies! Ja myös epäkäytännöllisin sellainen. :D

  Vivian: Tutut on pop! Nyt alkoi haaveilu hopeisesta tutusta, oi voi eikö näitä hameita ole ikinä riittävästi! :D

  banshee: kiitän! :) välillä vähän erilaista.

  sirioo: Voisi oikeastaan sanoa, että seisominen (+ muutamien askeleiden kävely) tapahtuu ainoastaan pyhällä hengellä. On todella tuskaista nilkoille, ei niinkään älyttömästi varpaille. Omistan myös balettisaappaat (siis samanlaiset kengät saapikasmallisina), ja koen että niillä on paljon helpompi kävellä kun on tukea. :)

  Jenni: Niimpä, varpaille voi sanoa hyvästit näillä kävelemisen jälkeen. Toisaalta, ilman varpaita ei tarvitsisi kärvistellä tavallisissakaan korkkareissa. ;D Kätevää!

  jjensku: pidetäämpä mielessä! ;)

  Dudu: Lavastettua kaikki..eiku. =D Hankalaa on tuo seisominenkin ilman tukea, mutta kauneuden vuoksi pitää kärsiä.

  Zennii: Pistän videon harkintaan! Voisin kuvata jonkinlaista epämääräistä + kömpelöä köpöttelyä noissa vastaavanlaisissa balettisaappaissa vaikkapa. =D

  Infected: Hulluus = insanity ;)

  M: Hassua, mie en aluksi edes tajunnut että mustaa verkkoa on vain toisessa jalassa! Rykäisin koipiin vain jotkut semisti rikkinäiset sukkikset, kröhöm.

  Anna: Meitä on moneen junaan! =) Mie pidän näiden kenkien sirosta ja naisellisesta ulkomuodosta kovasti.

  VastaaPoista
 15. ahaha, en varmasti pystyis nuiden kanssa kävelemään ;D

  VastaaPoista
 16. Mä keksin noille balleteille yhden ainoan paikan missä niitä voisin käyttää ja oon kyllä harkinnutkin niiden ostamista. :D Noi on niin hullut, että ne on hienot.

  VastaaPoista
 17. Noi on niin epäkäytännöllisen hienot, että rakastuin. <3 kengät ja hame siis!

  VastaaPoista
 18. et kyllä pysty kävelemään noilla.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.